Apostol (ASSMB): Un pat de ATI este o simplă piesă de mobilier în absența medicilor

0
78

Vasile Apostol, director general Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), a declarat că din cele 19 spitale, ASSMB are 11 angajate în lupta cu pandemia de COVID-19, cu un număr de 1.248 de paturi pentru tratarea pacienților, dintre care 105 de ATI.

„Cadrele medicale au un rol critic în funcționarea sistemului de sănătate. Un pat de ATI este o simplă piesă de mobilier în absența medicilor care să trateze pacienți aflați în stare gravă”, a declarat directorul general al ASSMB.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ad in title

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

 

Articolul precedentDr. Adriana Mihalaș: Ne-am degrupat în lupta cu o patologie gravă, necunoscută, ne-am solidarizat între noi
Articolul următorVIDEO EXCLUSIV Alarmant! DSP București: Oamenii nu mai declară contacții direcți