Anglia: Purtarea măștii de protecție ar putea deveni o alegere personală

0
75

Purtarea măștilor de protecție în Anglia ar putea deveni o alegere personală pentru fiecare persoană în parte. De asemenea, potrivit secretarului pentru locuințe Robert Jenrick, datele care vor determina dacă restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 pot fi ridicate în această lună arătau ”foarte pozitive”.

Restricțiile impuse de pandemie urmează să fie eliminate în 19 iulie, iar premierul Boris Johnson va prezenta detalii despre etapa finală de relaxare din Anglia în zilele următoare, potrivit lui Jenrick, scrie Reuters.

Premierul Boris Johnson spera să elimine restricțiile în iunie, dar planul său a fost înlăturat de creșterea cazurilor de coronavirus, determinat în mare parte de varianta Delta, crae este mult mai transmisibilă.

Ad in title

Oficialul a spus săptămâna trecută că unele măsuri ar trebui să rămână în vigoare până după 19 iulie.

Pe de altă parte, Jenrick a declarat duminică că datele par „foarte pozitive”.

”Se pare că acum putem merge mai departe și putem trece la un regim mult mai permisiv în care ne îndepărtăm de multe dintre acele restricții care au fost atât de dificile”, a spus Jenrick, citat de Reuters.

”Va trebui să ne asigurăm că fiecare adult este vaccinat, deoarece aceasta este cheia pentru menținerea virusului sub control pe măsură ce ne apropiem de toamnă și iarnă”, a mai menționat oficialul.

Articolul precedentVenezuela dă un ultimatum Covax cu privire la livrarea vaccinurilor anti-COVID-19
Articolul următorCOVID-19 Franța: Țara se poate îndrepta către un al patrulea val al pandemiei până la sfârșitul lunii iulie