Angajatii Serviciului de Ambulanta Judetean Teleorman nu isi pot incasa salariile. Protest pe 15 noiembrie

0
41

Angajatii Serviciului de Ambulanţa Judeţean (SAJ) Teleorman au anuntat un protest pe data de 15 noiembrie din cauza faptului ca nu isi pot incasa salariile ca urmare a lipsei unui manager. Institutia a ramas fara conducere din data de 5 noiembrie, cand managerul Cristian Popescu a fost revocat din funcţie printr-un ordin al fostului ministru al Sanataţii, Sorina Pintea. Pana in prezent nu a fost gasit un inlocuitor. Sindicatul Operativ Ambulanţa Teleorman a trimis o adresa catre Ministerul Sanataţii, Instituţia Prefectului Teleorman şi Consiliul Judeţean, prin care anunţa pentru data de 15 noiembrie un protest al salariaţilor SAJ faţa de situaţia creata in urma revocarii managerului. 

„Serviciul de Ambulanţa Judeţean nu mai poate angaja nicio plata şi nici nu poate elibera niciun document, deoarece pana la aceasta data nu exista nominalizata alta persoana cu atribuţiile managerului”, se arata in documentul transmis factorilor de decizie. 

„Menţionam ca, pana la aceasta data, statele de salarii nu sunt semnate şi ne aflam in imposibilitatea de a ne primi drepturile salariale”, se mai arata in document. 

in plus, exista riscul de a ramane fara carburant pentru ambulanţe, daca nu se platesc facturile catre furnizor, mai spun reprezentanţii SAJ, citati de Agerpres.

Articolul precedentAngajatii expusi la agenti cancerigeni sau mutagenisi la pulberi minerale pneumoconiogene, protejati printr-o lege promulgata astazi
Articolul următorBiologii, biochimistiisi chimistii cer ministrului Sanatatii sa sustina, in Parlament, Legea salarizarii acestor categorii de profesionisti