Angajatii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, protest in fata cladirii. Care este motivul nemultumirilor

0
26

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa (SCJU) Craiova au protestat, joi dimineaţa, in faţa sediului unitaţii medicale, in semn de nemulţumire faţa de neacordarea voucherelor de vacanţa.

Directorul SCJU Craiova, Eugen Georgescu, a explicat ca unitatea medicala nu a avut fonduri pana in acest moment pentru vouchere de vacanţa intrucat a decis sa rezolve o serie de probleme care tergiversau de ani de zile şi care afectau viaţa pacienţilor, una dintre acestea fiind cea a computerelor tomograf, care erau tot timpul defecte şi pentru care conducerea instituţiei a gasit soluţii.

„Se pare ca este un protest spontan. inca nu a venit nimeni sa-şi exprime nemulţumirea, dar banuiesc ca angajaţii sunt nemulţumiţi de faptul ca nu s-au acordat voucherele de vacanţa, din cauza cheltuielilor neprevazute care au aparut pentru imbunataţirea calitaţii serviciilor medicale pentru pacienţi. Erau probleme nerezolvate de ani de zile, despre care am vorbit la bilanţul pe care l-am prezentat de la preluarea mandatului şi echipa manageriala a decis sa puna capat situaţiei ‘ca merge şi aşa’. Ştim ca una dintre acestea era cea a tomografelor, care aproape tot timpul erau nefuncţionale. in afara de aceasta problema, au fost facute multe alte achiziţii, toate in folosul pacienţilor”, a precizat Eugen Georgescu pentru Agerpres.

El a adaugat ca SCJU Craiova are nevoie de 3,7 milioane de lei pentru acordarea voucherelor de vacanţa, subliniind insa ca nu poate prezenta un termen pana la care va fi soluţionata aceasta problema.

Articolul precedentAsociatia Help Autism: Șansele copiilor cu TSA care locuiesc in mediul rural de a accesa servicii de abilitare/reabilitate, reduse drastic
Articolul următorDe ce este important sa ne vaccinam antigripal anual? Dr. Alexis Cochino, presedintele Asociatiei de Proimunizare, explica