Analize gratuite, în august, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

0
460

Și în această lună, pacienții Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au posibilitatea să își facă analize medicale în mod gratuit.

„Vă reamintim că în Laboratorul de analize medicale al spitalului se efectuează analize medicale gratuite, în limita bugetului alocat de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu!

Programările se fac de luni până vineri, între orele 10.00 – 12.00, la tel. 0790.012.590.

Persoanele care se prezintă pentru efectuarea analizelor trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate.

De asemenea, se pot efectua și contra-cost diverse analize medicale de biochimie, hematologie, imunologie și microbiologie, care nu se află pe lista de analize decontate de CJAS, Laboratorul Spitalului de Pneumoftiziologie fiind dotat cu aparatură medicală de ultimă generație.

Rezultatele analizelor se pot transmite, la cererea pacienților, și în format electronic, prin e-mail” – anunță instituția pe o platformă online.

Articolul precedentTg. Mureș: 10 milioane euro pentru un proiect de cercetare a unor metode personalizate în tratamentul AVC legat de fibrilaţia atrială
Articolul următorClasament QS: Cluj-Napoca, cel mai bun oraş studenţesc şi în 2023