Alegerile pentru conducerea Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti continua cu turul II

0
22

Primul tur de scrutin al alegerilor Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a desfasurat in zilele de 29, 30 noiembrie si 1 decembrie 2015. La aceste alegeri s-au prezentat 214 alegatori dintre membrii Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti cu drept de vot, conform datelor facute publice de institutie. Deoarece nu a fost realizat cvorumul stabilit de prevederile legale in vigoare, Comisia Electorala a Municipiului Bucuresti a decis organizarea celui de al doilea tur de scrutin, in aceleasi conditii ca turul I.

Astfel, la sfarsitul acestei saptamani va incepe cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea conducerii Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti si a Comisiei de cenzori pentru mandatul 2015 – 2019.

Comisia Electorala a Municipiului Bucuresti a stabilit organizarea celui de al doilea tur de scrutin in zilele de 6, 7 si 8 decembrie 2015, la sediul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, str. Avram Iancu nr. 1, sector 2.

Ad in title

Potrivit site-ului oficial al Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, in toate zilele amintite, votarea se va desfasura intre orele 8:00 si 20:00. Au drept de vot numai cei care au achitat cotizatia de membru cel putin pana la data de 30.06.2015.

Listele finale validate de Comisia Electorala numara 90 de candidati pentru Consiliul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti si 93 de candidati pentru Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Romania. in ceea ce priveste Comisia de cenzori a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, au fost depuse patru candidaturi.

Durata mandatului pentru care se fac alegeri este de patru ani, din anul 2015 pana in anul 2019, cand va fi votata o noua conducere a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti.

Articolul precedent(P) Colonoscopia, o investigatie necesara in diagnosticarea si tratarea unor afectiuni ale colonului
Articolul următorFatetele dentare, o solutie pentru imbunatatirea aspectului danturii