A fost numit un nou manager interimar la Spitalul de Urgenta Floreasca

0
353

Conf. dr. Claudiu stefan Turculet este noul manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat astazi ordinul de numire in functie, a anuntat Ministerul Sanatatii.

De specialitate chirurg, conf. dr. Claudiu stefan Turculet a mai condus Spitalul Floreasca intre anii 2006 si 2009. Acesta va asigura, astfel, intermatul la conducerea celui mai mare spital de urgenta din tara, dupa ce ultimul manager interimar, dr. Sorin Paun a demisionat saptamana trecuta pe fondul unor disensiuni interne, intre conducere si personalul medical din Unitatea de Primiri Urgente – SMURD a spitalului.

Interimatul va fi asigurat de catre conf. dr. Turculet pana la organizarea concursului pentru functia de manager, mai precizeaza Ministerul Sanatatii.

Articolul precedentAsociatia de Podiatrie lanseaza in premiera, in Romania, „Manualul de Biomecanica in Patologia Piciorului si a Gleznei”
Articolul următorSubprogram de diagnostic al tumorilor solide maligne, introdus de Guvern in Programul National de Oncologie