A 12-a editie MedPharm Careers in Romania!

0
31

Locuri de munca in domeniul medical, seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical si nu in ultimul rand consultanta directa de la recrutori, toate acestea la editia de toamna MedPharm Careers.

MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, revine in Romania. Vom vizita 8 orase din Romania unde vom aduce sute de oferte de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari

Nou la aceasta editie vom pune accentul pe seminariile de limbi straine, terminologia medicala si sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate. in cadrul tuturor targurilor de locuri de munca, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun in discutie diversitatea oportunitatilor de angajare si de training in Europa.

Ad in title

Organizatorul, dr. Grzegorz Chodkowski va sustine o parte dintre aceste seminarii tematice.

Punctul de atractie al evenimentelor va fi din nou posibilitatea participantilor de a-si inregistra gratuit Video Curriculum Vitae. in cadrul targului va fi prezent un stand special unde echipa MedPharm Careers va va sta la dispozitie cu toata aparatura necesara pentru aceste inregistrari. Toate CV-urile vor fi ulterior incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

MedPharm Careers a ajutat zeci de mii de medici si profesionisti din domeniul medical sa-si gaseasca primul lor loc de munca de peste hotare. Lucram cu cei mai buni recrutori si angajatori europeni din domeniul medical. ii avem alaturi pe partenerii de la: Jörg Herrmann Die Personalberater HRM, Permedics, ID-Medical UK, MediCarrera Scandinavia, Care Force Netherlands, RH Medica France si alti recrutori cu nume cu rezonanta in domeniu. Astfel, ne asiguram ca le oferim vizitatorilor nostri cele mai bune oportunitati si posibilitati de a alege.

Intrarea este gratuita.

Mai multe informatii despre acest eveniment gasiti aici

Articolul precedentMedicii din Romania ameninta cu demisia daca Guvernul nu vine cu un plan concret de solutionare a revendicarilor
Articolul următorCea mai mare salata vegetariana din lume se va realiza pe 23 septembrie 2012, la Exporom