Blood Network: Cei care donează sânge vor avea acces gratuit în prima zi a festivalului Untold

0
466

Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara au anunțat că cei care donează sânge vor avea acces gratuit în prima zi a festivalului Untold din acest an.

„Festivalul așteptat de toți fanii muzicii de azi vine cu o surpriză pentru toți cei care nu s-au decis încă să participe la UNTOLD 2021. Intrarea este gratuită în prima zi de festival pentru cei care donează sânge. Una dintre cele mai longevive campanii de donare de sânge din România – BLOOD NETWORK – revine la UNTOLD 2021”, au anunțat reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Astfel, toți cei care vor să aibă acces gratuit în prima zi de festival sunt invitați să doneze sânge în Timișoara, în zilele de 28 – 29 august 2021, în parcare Politehnică.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, o caravană mobilă va fi prezentă în 11 orașe din țară, respectiv București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Articolul precedentTokyo a înregistrat cel mai mare număr de infectări zilnice cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei
Articolul următorINSP: 81,5% din cazurile COVID-19, înregistrate la persoane nevaccinate în săptămâna 26 iulie – 1 august