Carmen-Mihaela Bardoș, numită în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății

0
630

Monitorul Oficial a publicat deciziile premierului privind numirea lui Carmen-Mihaela Bardoș în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății, și a Nicoletei Rusu, în cea de secretar general adjunct al MS.

„Decizia nr. 323/2021 privind exercitarea, cu caracter temporar, de către doamna Carmen-Mihaela Bardoș a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Sănătății Având în vedere propunerea Ministerului Sănătății înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/3.164 din 10 mai 2021, precum și Adresa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 20.676/2021,în temeiul art. 29, art. 397, art. 502 alin. (1) lit. f), art. 509 alin. (3) și art. 530 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit sursei citate, începând cu data de 21 mai, Carmen-Mihaela Bardoș, șef serviciu – Serviciul programe de sănătate, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă de secretar general al Ministerului Sănătății pentru o perioadă de șase luni.

De asemenea, tot din data de de 21 mai, Nicoleta Rusu, șef birou – Biroul avizare interministerială, va exercita, cu caracter temporar, funcția de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății, pentru o perioadă de șase luni.

Articolul precedentComisar european: De când ar putea fi operațional certificatul verde digital al UE pentru COVID-19
Articolul următorSpania anunță că va primi turiști vaccinați anti-COVID din toată lumea, începând din 7 iunie