Prof. dr. Gabriel Ghiaur, proiect de cercetare în colaborare cu UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

0
556

Prof. dr. Gabriel Ghiaur, associate professor în cadrul The Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, conduce un proiect de cercetare translațională în oncologie, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, cu scopul identificării și validării de noi opțiuni terapeutice pentru sindroamele mielodisplazice și leucemiile acute.

Prof. dr. Gabriel Ghiaur este și senior consultant la Departamentul de Oncologie, divizia Malignități Hematologice, de la Johns Hopkins Hospital, care este considerat a fi, în utimul secol, unul dintre cele mai bune spitale din lume.

„Recent, am primit vizita domnului prof. dr. Gabriel Ghiaur, Associate Professor în cadrul The Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, S.U.A. și Senior Consultant la Departamentul de Oncologie, Divizia Malignități Hematologice, de la Johns Hopkins Hospital, care este considerat a fi, în utimul secol, unul dintre cele mai bune spitale din lume. Profesorul Gabriel Ghiaur conduce un proiect de cercetare translațională în oncologie, în colaborare cu UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, cu scopul identificării și validării de noi opțiuni terapeutice pentru sindroamele mielodisplazice și leucemiile acute. Sper că acest proiect reprezintă începutul unei colaborări frumoase și de lungă durată”, a anunțat prof. dr. Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

 

Articolul precedentProiect în premieră la Timișoara:Pacienți post COVID,investigați imagistic cu ajutorul unei ecografii Doppler
Articolul următorMihăilă: Din PNRR, am alocat 80 de milioane de euro pentru dotarea secţiilor de Terapie intensivă nou-născuţi