Iohannis: Toate centrele de vaccinare sunt deschise pentru imunizare, fără programare

0
91

Președintele Klaus Iohannis a declarat că începând de la sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare, din toate localitățile, sunt deschise pentru imunizare, fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă, astfel că oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina.

„Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă”, a afirmat președintele după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Șeful statului a spus că în România, stăm „extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare”, în timp ce în altă parte, lucrurile sunt încă în organizare, și
„nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce pur și simplu la vaccinare”.

Ad in title

„Am renunțat practic la toată birocrația și începând de la sfârșitul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toate localitățile, din toată țara, sunt deschise pentru vaccinare, fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce pur și simplu la vaccinare. Urmează noi și noi acțiuni. Sunt planificate centre cu prezență non-stop, sunt planificate maratoane de vaccinare, toate centrele vor fi deschise”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

 

Articolul precedentFlorin Cîțu: Fără mască pe plajă de la 1 iunie. Care este condiția
Articolul următorIohannis: Până când vom avea un număr mare de români vaccinați trebuie să respectăm restricțiile