Vicepreședinte CMMB: În sens juridic, doctorii așteaptă foarte multe lucruri

0
173

Prof. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu, vicepreședinte Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB), a declarat că și în sens juridic, doctorii așteaptă foarte multe lucruri, precum o lege a asigurărilor de malpraxis, așteaptă să fie apărați, să nu mai fie chemați în justiție pentru lucruri care nu țin de justiție, ci de profesie.

” Și în sens juridic, doctorii noștri așteaptă foarte multe lucruri, așteaptă mai multe de la o lege a asigurărilor de malpraxis, așteată să fie apărați, să nu mai fie chemați în justiție pentru lucruri care nu țin de justiție, ci de profesie. Sunt convins că, indiferent de starea de pandemie, vom pune lucrurile în mișcare și îi vom face pe politicieni să ne asculte”, a declarat prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ad in title

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

Articolul precedentDr. Nicolescu (DSP București): Medicii, parte esențială a unui răspuns eficient în actualul context pandemic
Articolul următorProf. Dr. Lucian Negreanu: Medicii rezidenți au dat dovadă de o dăruire extraordinară și spirit de sacrificiu