Linie telefonică pentru aparținătorii pacienților de la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina

0
6083

În urma incendiului produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina autoritățile au deschis o linie telefonică unde pot suna rudele și aparținătorii pacienților, pentru a se interesa de starea acestora și locul unde au fost relocați.

Numărul de telefon al liniei speciale este 0722359050.

În secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu 75 de paturi, relocată în 2020 dintr-o o altă clădire veche, se aflau, miercuri, 37 de pacienți, respectiv 29 pacienți acuți și opt cronici, iar un pacient a fost externat înainte de izbucnirea incendiului, potrivit primelor informații venite din partea managerului SJU Slatina și a Centrului Operativ pentru Situații de Urgență.

Toți cei 36 pacienții au fost evacuați în siguranță, iar personalul medical nu a fost afectat, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, șapte pacienți au fost transferați la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, cu intoxicație cu fum, atac de panică,
22 pacienți au fost transferați la Spitalul de Psihiatrie Schitul – Greci Olt, iar șapte pacienți cronici urmează să fie monitorizați în fosta secție de psihiatrie a spitalului (str. Draganesti, Slatina).

Articolul precedentGCS: Alte 3.006 cazuri noi de persoane infectate cu SARS -CoV- 2, de la ultima raportare
Articolul următorUPDATE Pacienți relocați în urma incendiului de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina