Dr. Emilian Imbri, despre închiderea Capitalei: Ar fi un lucru bun

0
6

Dr. Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”, consideră că a închide Bucureștiul „ar fi un lucru bun”.

„Sigur că a închide Capitala ar fi un lucru bun. Nu numai Capitala, ci și alte orașe, dar știți cum ar fi un lucru bun? Dacă termenul de carantină ar fi înțeles de către cei care vor încerca să îl aplice. Nu va încerca nimeni să aplice. Termenul respectiv este un termen cu o definiție foarte strictă. (…) Am spus de foarte multe ori că sunt lucruri pe care trebuie să le înțelegem și să le credem. Eu nu am studii științifice, așa cum nici ceilalți, care combat, nu au studii științifice la bază, care să poată să susțină un lucru simplu. Eu vă spun așa, ca un om bătrân, acest virus este un virus inteligent, este un virus care ne pândește, ne studiază și ne atacă atunci când vrea el, nu când vrem noi”, a declarat dr. Emilian Imbri, la un post de televiziune.

Articolul precedentMoldovan(MS): Vedem un număr mare de elevi care sunt infectaţi, vedem o rată mare de transmitere a infecţiei
Articolul următorCol. dr. Gheorghiță, despre când va începe vaccinarea antiCOVID în cabinetele medicilor de familie