Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, a demisionat

0
668

Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii la o lună şi jumătate de la numire.

”De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Bogdan Oprea pe o rețea de socializare.

Bogdan Oprea a fost numit la Ministerul Sănătății în 27 ianuarie, în funcția de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt.

Specialist în comunicare în administraţia publică şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte. Bogdan Oprea a fost și purtătorul de cuvânt al fostului preşedinte Traian Băsescu.

Articolul precedentVaccinul anti-COVID-19 Johnson & Johnson, autorizat de Comisia Europeană
Articolul următorCMR: Medicul ATI este cel calificat să stabilească balanţa între sedarea minim necesară şi contenţie