Prof. dr. Rafila: Este potrivită adoptarea unor legi sectoriale în Sănătate, față de o lege „mamut”

0
21

Prof. dr. Alexandru Rafila, vicepreședinte Camera Deputaților, a declarat că o lege a Sănătății „mamut, care reglementează toate domeniile” nu este potrivită în acest moment.

„Cred că adoptarea unor legi sectoriale care să trateze problema sănătății publice, a asistenței medicale, a asigurărilor de sănătate, reglementarea profesiilor în domeniilor medical, sunt mai potrivite, mai echilibrate și cred că și calitatea actelor normative și legislative care rezultă în urma lucrului unei comisii sau unor grupuri de lucruri inițiale și ulterior de dezbatere a comisiei, este potrivită în momentul actual”, a declarat prof. dr. Alexandru Rafila.

Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului online „Medicii în dialog cu politicienii: Perspective pentru sănătatea românilor”, organizat marți, de Colegiul Medicilor din România (CMR).

Ad in title

Managementul logistic și producția video ale evenimentului CMR au fost asigurate de Sănătatea Press Group.

Articolul precedentProf.dr.Florian Bodog: Mă îndoiesc că va exista consens politic pe o lege a Sănătății structurată pe capitole
Articolul următorDr Diana Stoica: Pacienții să aibă acces la servicii medicale de calitate, cât mai aproape de comunitatea lor