150 de participanti la Cursul National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, editia a II-a, Bucuresti

0
23

150 de medici din diferite specialitati si 18 speakeri de renume ai medicinei romanesti s-au reunit timp de aproximativ noua ore in cadrul Cursului National de management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si tratament, editia a II-a.

Evenimentul de inalta tinuta stiintifica s-a desfasurat in data de 10 ianuarie 2014, la Bucuresti.

in cadrul cursului COMBAT, editia Bucuresti, au fost prezentate o serie de cazuri clinice ilustrative de catre medicii practicieni. Acestea au fost analizate, pornind de la ghidurile actuale de practica medicala in hipertensiunea arteriala, de catre lectorii de renume ai medicinei. Mai mult decat atat, aceasta noua editie a cursului a adus si un plus de interactivitate cu medicii participanti , acestia fiind indemnati sa participe activ la discutiile din cadrul sesiunilor.

Ad in title

Cordonatorul stiintific al evenimentului a fost prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.

Cursul National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament, editia Bucuresti, a fost organizat de Societatea Romana de Hipertensiune.

Partener: Servier

Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentDr. Oana Deleanu: Pneumonia este adesea confundata cu alte infectii ale cailor respiratorii superioare
Articolul următorIaurtul, element esential in buna functionare a organismului