VIDEO 1.241 de persoane vaccinate anti-COVID-19, în două zile de Drive-Thru la Deva

0
60

1.241 de persoane s-au vaccinat împotriva noului coronavirus în cele două zile de Drive-Thru la Deva, informează platforma RoVaccinare.

”1.241 de persoane vaccinate! Așteptările organizatorilor primului Drive-Thru din România au fost întrecute în primele două zile: 581 de persoane vaccinate sâmbătă și 660 de persoane vaccinate duminică. Dacă vrei, se poate!  Printre cele mai excentrice autovehicule: un camion de 3,5 tone și o dubă”, se arată în informare.

Luni, 26 aprilie, se deschide un Drive-Thru la Cluj-Napoca, de la ora 13:00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Vaccinarea se face direct în mașină, fără programare, cu vaccin Pfizer.

Ad in title

În perioada următoare, acțiunile de vaccinare anti-COVID-19 se vor intensifica. Astfel, din 4 mai începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie, iar între 7 și 9 mai se va desfășura Maratonul Vaccinării la București.

Video: DSP Hunedoara

Articolul precedentPeste 77.000 de persoane vaccinate anti-COVID-19, în ultimele 24 de ore. S-au raportat 58 de reacţii adverse
Articolul următorValeriu Gheorghiță, despre tulpina indiană a SARS-CoV-2