Zilele Institutului Clinic Fundeni incep astazi

0
20

Zilele Institutului Clinic Fundeni incep astazi, 30 septembrie 2015. Cu acest prilej va avea loc o ceremonie de deschidere a momentului aniversar, in cadrul careia va fi marcata si o premiera in sistemul medical de stat din Romania – Centrul de Informare si Consiliere pentru Pacienti si Apartinatori – InfoCons. Proiectul este realizat de catre Institutul Clinic Fundeni in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons.

Tot in cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni, ce marcheaza 56 de ani de activitate continua in sprijinul pacientilor, va avea loc si un moment special va fi dedicat personalitatilor vietii medicale, sociale, autoritatilor, organizatiilor non-guvernamentale, mass-media din Romania, care au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni si carora le vor fi acordate diplome de recunostinta.
Pe langa interesul acordat pacientilor timp de peste o jumatate de secol, Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 reprezinta si un moment de celebrare a reusitelor si realizarilor Institutului din ultimul an, dar si de prezentare a proiectelor de viitor, care vizeaza dezvoltarea si imbunatatirea activitatii medicale, in beneficiul pacientilor.

Articolul precedentPremiera in sistemul medical de stat din Romania cu prilejul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2015
Articolul următorMinistrul Sanatatii: Majorarea salariilor personalului medical nu afecteaza bugetele spitalelor