Vlad Voiculescu, amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii pe holurile Parlamentului

0
170

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost amendat de Poliţia Capitalei cu suma de 1.500 de lei pentru că nu a purtat masca de protecţie conform legislaţiei în vigoare.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti vă informează că, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măştii de protecţie”, informează Poliţia Capitalei.

Vlad Voiculescu a fost fotografiat luni fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului.

Ulterior, ministrul Sănătăţii a precizat că era într-o conferinţă video şi a dat jos masca pentru a comunica şi pentru a bea apă.

El a declarat, miercuri, că „s-a cerut amendat” şi şi-a cerut din nou scuze pentru că nu a purtat mască în spaţiul public.

„Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel”, a spus Voiculescu.

Articolul precedentDr.Gheorghiţă semnalează scăderea adresabilităţii în centrele de vaccinare cu ser de la AstraZeneca
Articolul următorVIDEO Ziua Internațională a Conștientizării Autismului: Ce este și cum se manifestă autismul