Vizitele planificate la centrele de vaccinare anti-COVID -19 din afara Capitalei au început vineri în Giurgiu

0
9
www.Sănătatea.tv este prima televiziune online din România dedicată exclusiv sănătății! Platformă online complexă, www.Sănătatea.tv – sursă de informare în domeniul sănătății, pune la dispoziția utilizatorilor materiale realizate cu unii dintre cei mai renumiți medici din România.

Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, și-au început vineri vizitele planificate la centrele de vaccinare anti-COVID din afara Capitalei. Vineri s-au deplasat spre localitatea Hotarele din județul Giurgiu.

După discuțiile purtate cu cetățenii programați în această zi la vaccinare și cu personalul care asigură buna gestionare a procesului de imunizare, vizita a continuat la alte două centre active în municipiul Giurgiu, informează CNCAV.

Vizita de lucru s-a finalizat prin susținerea unei conferințe de presă, la care au participat reprezentanții autorităților locale implicate în gestionarea campaniei de vaccinare.

“Am fost impresionat de vizita în aceste centre, de modul în care se desfășoară procesul de vaccinare. Am discutat cu oamenii și cu personalul vaccinator. Obiectivul campaniei trebuie să rămână: asigurarea unui mediu favorabil și sigur pentru cei care aleg să se vaccineze. Este important să continuăm procesul de vaccinare, inclusiv prin consistența informațiilor furnizate publicului, aspect extrem de important pentru susținerea opțiunilor semenilor în ceea ce privește vaccinarea”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță.

“Lucrurile funcționează bine, există o bună conlucrare între toate autoritățile implicate. Sunt impresionat de tot ce am găsit aici, de organizarea extraordinară. Avem o predictibilitate în ceea ce privește sosirea dozelor de vaccin alocate țării noastre, iar cel mai important lucru recomandat cetățenilor este de a opta pentru înscrierea la vaccinare. Beneficiile vaccinării sunt deja cunoscute: este singura cale pentru a depăși această pandemie”, a menționat secretarul de stat Andrei Baciu.

 

Articolul precedentȚeavă de gaz fisurată lângă Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală
Articolul următorRecord de pacienți la ATI: 1.454 de persoane, în stare gravă. 145 decese, în ultimele 24 de ore