VIDEO Peste 100 de cadre medicale din spitalele ASSMB s-au mutat în locuințe de serviciu

0
60

Mai multe cadre medicale de la Spitalele „Victor Babeș”, „Colțea” și „Carol Davila” au primit miercuri cheile noilor apartamente de serviciu în care vor locui împreună cu familiile lor.

Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, până acum s-au mutat deja mai mult de 100 de cadre medicale din spitalele ASSMB.

Apartamentele au fost achiziționate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) pentru a fi repartizate cadrelor medicale din cele 19 spitale.

Ad in title

Primarul Gabriela Firea a declarat că până în acest moment, au fost achiziționate aproape 200 de apartamente, urmând procedura de licitație pentru încă 300 de apartamente.

„Ne dorim să avem cadre medicale care să renunțe la a alege drumul străinătății, pentru că avem nevoie de medici, de asistenți, de infiermieri, de îngrijitori, de absolut toate cadrele medicale din spitale și trebuie să le determinăm prin condițiile bune de muncă oferite în spitalele noastre să rămână alături de pacienții din România”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, în funcție de solicitările spitalelor, am achiziționat apartamente cu două camere, cu trei camere, cu patru camere și garsoniere.

Articolul precedentVIDEO Sandra Alexiu, despre investigațiile medicale preventive, în funcție de vârstă
Articolul următorCoronavirus: Chestionar pentru părinții care nu știu dacă să trimită sau nu copilul la școală