Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de apreciere și recunoștință pentru medicii și personalul medical, care “au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți”.

Mesajul este cuprins în cel transmis cu prilejul Anului Nou, în care şeful statului a afirmat că ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.

Klaus Iohannis a mulţumit pentru responsabilitatea de care au dat dovadă românii și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea “acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri”.

“Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate. Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți. Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!”, a afirmat şeful statului, în mesajul său de Anul Nou.