Valeriu Gheorghiță: Intenționez să fac și activitate de voluntariat în anumite centre de vaccinare anti-COVID

0
188

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID în România, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat miercuri că intenționează să se ofere voluntar în activitatea de vaccinare împotriva noului coronavirus, în anumite centre de vaccinare.

”(…) Pot să vă spun că, în perioada următoare, intenționez să fac și activitate de voluntariat în anumite centre de vaccinare, poate chiar în centre mobile, împreună cu o parte din echipa pe care o coordonez. Pentru că noi vrem să fim în beneficiul oricărei persoane care dorește să se vaccineze, iar pentru noi este o onoare că putem să contribuim practic, în mod direct, la aceste activități”, a declarat miercuri, la Spitalul Universitar București, col. dr. Valeriu Gheorghiță, în contextul vaccinării anti-COVID-19 a persoanei cu numărul 1.000.000.

Întrebat de ce a ales să vaccineze când i s-a propus acest lucru, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a precizat că a făcut această alegere pentru că ceea ce i-a lipsit în toată această perioadă a fost contactul cu pacienții, mai ales că este un medic apropiat de pacienții săi.

Articolul precedentEXCLUSIV Care sunt semnele sindromului inflamator multisistemic în cazul copiilor vindecați de COVID-19
Articolul următorGCS anunță 4.278 de cazuri noi de persoane infectate