Gheorghiță, despre Maratonul Vaccinării București: Voi fi prezent și voi vaccina, vineri, la Sala Palatului

0
29

Preşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a anunțat, marți, că va participa la Maratonul Vaccinării, care se va desfășura în București, în perioada 7 – 9 mai. Medicul  Valeriu Gheorghiță a precizat că va imuniza persoanele care se vor prezenta, vineri, la centrul de la Sala Palatului.

„Știm că în mai multe județe se organziează activități, evenimente de tip maraton de vaccinare. Primul maraton va avea loc în București pe 7 – 9 mai, în Sala Palatului și Biblioteca Națională. Sunt 50 de cabinete de vaccinare. Vaccinul distribuit va fi cel de la Pfizer.  Sunt 1.000 de voluntari înscriși. Și eu voi fi prezent și voi vaccina, vineri, în centrul de la Sala Palatului. Ne dorim ca și de această dată să creăm facilitatea ca tot mai multe persoane să fie prezente și să se poate vaccina”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Articolul precedent500.000 de persoane din lista de așteptare, care nu au reușit să-și confirme programarea, notificate prin SMS
Articolul următorCare este rata de acoperire vaccinală la nivel judeţelor. Anunțul președintelui CNCAV