Vaccinul anti-COVID Johnson&Johnson ar putea fi disponibil în SUA în cel mult 2 zile

0
51
6328009 09.09.2020 A prepares to administer the Russian coronavirus vaccine developed by the Gamaleya Scientific Research Institute of Epidemiology and Microbiology to a volunteer during the third phase of the post-registration clinical trials at a clinic, in Moscow, Russia. On August 11, Russia became the first country in the world to register a vaccine against COVID-19. Vladimir Pesnya / Sputnik

Vaccinul împotriva noului coronavirus produs de Johnson&Johnson (J&J) și aprobat în SUA ar putea fi disponibil pentru imunizarea americanilor în 1-2 zile, potrivit anunțului făcut luni de directorul executiv al companiei.

Compania va livra 4 milioane de doze de vaccin în această săptămână și 100 de milioane de doze până în iunie, a declarat, într-un interviu, directorul general al J&J, Alex Gorsky, relatează Reuters.

J&J este al treilea vaccin anti-COVID-19 aprobat de FDA în SUA, alături de Pfizer/  BioNTech și Moderna. Spre deosebire de Pfizei și Moderna, vaccinul produs de J&J nu necesită refrigerare și este necesară doar o singură doză.

Ad in title
Articolul precedentCine sunt noii responsabili cu identificarea și declararea potențialilor donatori de organe
Articolul următorA fost publicat Ordinul CNAS referitor la plata medicilor de familie implicaţi în vaccinarea antiCOVID-19