Unul dintre cele mai avansate instrumente de vizualizare și planificare din domeniul medical, în exploatarea Laboratorului de Printare 3D din cadrul CieH-UMFCD I

0
130
foto: facebook/ Centrul de Inovație si e-Health

Laboratorul de Printare 3D din cadrul CieH-UMFCD I, de curând, a început să utilizeze software-ul Philips Intellispace, unul dintre cele mai avansate instrumente de vizualizare și planificare din domeniul medical – informează Centrul de Inovație si e-Health.

Intellispace utilizează algoritmi puternici de inteligență artificială și pentru a analiza imaginile CT și furnizează o reprezentare 3D detaliată a structurilor anatomice; această caracteristică permite obținerea de imagini mai clare și precise, iar funcția de segmentare automată facilitează astfel identificarea și evaluarea corectă a diferitelor regiuni anatomice, conform unui anunț al Laboratorului amintit din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Un alt avantaj al soft-ului: se poate realiza extragerea modelelor 3D într-un mod mai precis și eficient

„Acest software inovator ne oferă instrumente avansate de măsurare, analiză și vizualizare, și îmbunătățește semnificativ procesul nostru de planifiacare a intervențiilor chirurgicale” menționează Centrul de Inovație si e-Health.
Articolul precedentUMF București: Cupa „Carol Davila” la Taekwondo
Articolul următorBaia Mare: Autoritățile locale schimbă încadrarea SJU ”Dr. Constantin Opriș” pentru o mai bună finanțare