Un nou maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală. Anunțul președintelui CNCAV

0
57

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, a informat, marţi, că se lucrează pentru organizarea în perioada următoare a unui nou maraton de vaccinare anti-COVID în Capitală.

„Avem în plan, în perioada următoare, să organizăm un maraton de vaccinare în mai multe centre din Capitală, însă trebuie să definitivăm în acest moment toate detaliile logistice legate de personalul medical care trebuie să deservească o activitate de acest gen. Vom identifica să avem un centru de vaccinare care are o capacitate mai mare în fiecare sector şi, simultan, să avem acest tip de activitate”, a precizat președintele CNCAV.

Evenimentul ar urma să aibă loc cât se poate de repede, în următoarele două săptămâni, cel mai probabil într-un weekend.

„Stabilim toate detaliile şi vom transmite din timp informaţiile necesare pentru a fi cunoscute”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Preşedintele CNCAV a explicat, totodată, că fiecare centru de vaccinare din ţară, în colaborare cu Direcţiile de sănătate publică judeţene, poate extinde programul de lucru în funcţie de adresabilitatea pe care populaţia din zonă o are.

„Există din acest punct de vedere suficientă libertate încât să adaptăm programul de lucru la solicitările pe care oamenii le au”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

Articolul precedentCâte doze de vaccin anti-COVID-19 va primi România în octombrie
Articolul următorBaciu, despre voucherele pentru cei vaccinați anti-COVID cu schema completă: Au început să fie deja livrate