Un nou compartiment ORL la Spitalul Clinic Colentina

0
2346
sursa foto: Facebook Spitalul Clinic Colentina

Spitalul Clinic Colentina a deschis un nou compartiment de otorinolaringologie (ORL), care este dotat cu aparatatură de ultimă generație, iar medicii din cadrul clinicii efectuează consultații și manevre complexe, pe baza de bilet de trimitere.

Printre serviciile medicale oferite în cadrul noului compartiment de otorinolaringologie se numără examinarea videofibroscopică și endoscopică a nasului și gâtului, examinarea cu ajutorul microscopului a membranei timpanice, investigarea și tratarea vertijului, reducția cornetelor nazale cu radiofrecvență, investigarea apneei de somn, chirurgia nasului și gâtului.

De asemenea, în noul compartiment se fac şi investigaţii postCOVID, echipa având experiență cu tratarea și monitorizarea pacientilor COVID- 19 încă de la inceputul pandemiei

Noul compartiment ORL de la Spitalul Clinic Colentina este coordonat de dr. Goanta Cristina Maria -medic primar ORL, asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale.

De asemenea, în cadrul compartimentului lucrează dr. Daniela Cirpaciu-medic primar ORL, asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, dr. Breazu Alexandru, medic specialist ORL, asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, dr. Remus Gabriel Mihalcea, medic specialist ORL, doctorand.

 

Articolul precedentCMMB susține creșterea accesului pacienților cronici la asistență medicală, prin redefinirea unor circuite
Articolul următorA demisionat operatoarea SAJ Cluj, acuzată de „comportament neprofesionist”