Un ambulanţier din Suceava, infectat cu noul coronavirus, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi

0
61

Un ambulanţier din Suceava, care era internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, din cauză că era infectat cu noul coronavirus, a murit în cursul dimineţii de duminică. Informaţia a fost confirmată de managerul unităţii medicale ieşene, dr Carmen Dorobăţ.

Potrivit managerului Spitalului de Boli Infecţioase, bărbatul avea 60 de ani, lucra ca ambulanţier, şi suferea de insuficienţă respiratorie gravă.

„Este un ambulanţier. Este al doilea cadru medical pe care din nefericire îl pierd. Este o persoană în vârstă de 60 de ani, care a avut o patologie asociată evidentă. De la început de când a fost adus la noi a fost internat pe compartimentul de terapie intensivă. A fost şi ventilat dar, din nefericire, funcţia lui respiratorie nu a avut continuitate. A fost tratat, conform protocolului, cu tot ce era cazul din punct de vedere medicamentos anti-coronavirus, dar şi pentru disfuncţia respiratorie”, a declarat presei dr. Carmen Dorobăţ.

Articolul precedentApel pentru medicina de ambulatoriu – Colegiul Medicilor din Municipiul București semnalează lipsa mijloacelor de protecție
Articolul următorExpert elvețian: Restricțiile ar putea fi necesare încă doi ani sau mai mult