UMF Timişoara îşi schimbă identitatea vizuală

0
405

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara organizează un referendum pentru schimbarea identității vizuale a instituției de învățământ.

Astfel, sunt propuse patru variante, dintre care va fi aleasă varianta care va întruni cele mai multe voturi.

Potrivit unui mesaj transmis de rectorul prof. univ. Dr Octavian Crețu, la referendum pot vota asistenţii universitari, şefii de lucrări, conferenţiarii şi profesorii universitari, cât și studenţii reprezentanţi în Senat şi Consiliile Facultăţilor.

De asemenea, rectorul prof. univ. Dr Octavian Crețu a spus că va ceda votul său studentului care va ocupa primul loc la concursul de admitere.

Votul se va face prin transmiterea unui email la adresa referendum@umft.ro, până cel târziu marți,28 iulie 2020, iar mesajul trebuie să conțină varianta aleasă, precum și numele și disciplina în cadrul căruia activează votantul.

“Aşa cum am promis încă de când am candidat pentru funcţia de rector – şi vă mulţumesc încă o dată pentru onoarea de a fi ales şi pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o – una dintre priorităţile acestui mandat este să redefinim şi să dezvoltăm prestigiul şcolii medicale timişorene. Avem o comunitate academică valoroasă. Am format generaţii întregi de studenţi, care sunt medicii, stomatologii şi farmaciştii de astăzi, unii dintre ei ducând la nivel internaţional prestigiul universităţii unde au fost formaţi.  Din această perspectivă, consider că universitatea noastră merită şi trebuie să aibă şi o identitate vizuală care să arate prestigiul, tradiţia şi valorile care ne călăuzesc în activitatea noastră zilnică”, se arată în mesajul rectorului.

Articolul precedentSUA a raportat o scădere a numărului noi de cazuri de infectări cu noul coronavirus
Articolul următorMedicul Vlad Mixich, despre cazurile de bolnavi COVID de la ATI