UMF „Carol Davila”: Platformă dedicată alumnilor instituției

0
237
„Dragi absolvenți, comunitatea Universității de Medicină și Farmacie <<Carol Davila>> vă dorește mereu aproape! Așadar, am pus bazele unei platforme care să aducă la un loc Alumni Universității noastre. 
Prin intermediul acestei inițiative, ne propunem să facilităm colaborarea dintre absolvenții UMFCD, cu scopul de a crea o întreagă rețea care să ofere suport tinerei generații, prin organizarea unor sesiuni de mentorat, programe educaționale și evenimente destinate networking-ului.
Astfel, ne dorim să contribuim la dezvoltarea calității profesionale a viitorilor specialiști în sănătate, să construim o punte între generații și să reconsolidăm legăturile dintre absolvenți, pentru a facilita nașterea unor inițiative și proiecte de succes pentru societate” – se menționează pe pagina de socializare Comunitatea Alumni UMF „Carol Davila”.
„În plus, vom aduce la lumină povești ale absolvenților acestei Universități, menite să inspire atât prin parcursul armonios al membrilor Alumni, precum și prin asemănarea între începutul carierei lor și cel al tuturor studenților noștri.
Vom balansa atent poveștile tinerilor absolvenți, ce s-au confruntat cu provocări contemporane, cu istoria scrisă de marile personalități din domeniul sănătății care odată erau simpli ucenici ai școlii medicale din București.
Toate aceste povești de succes pornesc în UMFCD.
Sperăm, așadar, ca această inițiativă să fie o sursă de inspirație pentru viitorul medical al societății noastre, să le confere tinerilor curajul de a visa și de a crede că își pot atinge obiectivele, oricât de îndepărtate ar părea acestea.
Le mulțumim tuturor absolvenților care au ales să se alăture proiectului nostru și ne dorim ca acesta să fie doar începutul unei povești de succes, împletite între generații.
Vă invităm așadar să ne vizitați site-ul, pentru a vă familiariza cu comunitatea Alumni: https://alumni.umfcd.ro/” – transmit reprezentanții UMFCD.
Postările comunității de alumni pot fi urmărite pe următoarele rețele de social media:
Articolul precedentSindicaliștii au semnat cu Ministerul Sănătății noul Contract Colectiv de Muncă. Ce cuprinde documentul
Articolul următorRomânia, reprezentată de reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și profesionale în cadrul celei de-a VII-a ediții a Congresului Federației Europene de Neuroreabilitare de la Lyon