Tratamentul imunostimulator este gresit inteles de oameni

0
191

Sfera de intrebuintare a tratamentelor homeopatice o egaleaza pe cea a tratamentelor alopate, potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu. in ceea ce priveste tratamentele imunostimulatoare, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu a subliniat faptul ca majoritatea acestor tratamente se face cu produse naturale, pe baza de plante medicinale, cel mai cunoscut tratament imunostimulator fiind echinaceea. Celelalte imunostimulatoare se intalnesc, de exemplu, in musetel, calendula, galbenele si patlagina.

Cu toate acestea, a€œimunostimulatoarele au fost si sunt in continuare gresit intelese de populatie. Un om sanatos nu are nevoie de imunostimulare, ci doar persoanele care au stari de despresii imunitare, respectiv bolnavii cronici, varstnici de regula, sau cele cu sindrom depresiv accentuat . Orice imunostimulator daca este luat mai mult decat trebuie va duce la o suprastimulare a sistemului imunitar, fapt ce se traduce printr-o nefunctionare a acestuia”, a mai declarat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu.

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron Romania sunt elaborate dupa metode farmaceutice riguroase si aplicand intreaga tehnologie moderna existenta, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agentia Nationala a Medicamentului, in urma unor testari specifice, si inregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc. De doua ori pe luna va putea fi urmarit pe prima pagina a platformei online SanatateaTV.ro un serial educativ despre beneficiile homeopatiei, in colaborare cu Laboratoarele Boiron Romania. Pentru celelalte zile ale saptamanii, emisiunile vor putea fi accesate din sectiunea Homeopatie de pe platforma SanatateaTV.ro.

in acest material este prezentat un produs homeopatic. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj.

Acesta este un material publicitar. Informatiile furnizate apartin persoanei intervievate. Pentru orice problema de sanatate adresati-va medicului.

Articolul precedentSpray nazal care trateaza depresia in doua ore
Articolul următorChirurgia plastica din Romania este intr-o evolutie permanenta