Toamna si iarna, printre cele mai aglomerate perioade din an pentru interventiile de chirurgie estetica

0
93

Toamna si iarna sunt printre cele mai aglomerate perioade ale anului atunci cand vine vorba de realizarea unor interventii de chirurgie estetica, atat la nivel mondial cat si in tara noastra. Romanii isi doresc sa arate din ce in ce mai bine, sa se faca remarcati prin modul in care arata, iar pentru multi dintre ei chirurgia estetica reprezinta modul prin care viselor lor legate de aspectul fizic pot deveni realitate.

Toamna este un anotimp aglomerat in ceea ce priveste cererea pentru majoritatea interventiilor chirurgicale estetice deoarece oamenii doresc sa arate cat mai bine in perioada sarbatorilor. Astfel, isi programeaza din timp operatiile, pentru ca in decembrie sa se bucure linistiti de petreceri si vacante. De asemenea, odata cu inceperea anului scolar, mamele isi pot dedica mai mult timp lor si modului in care arata. Şi cum temperaturile incep sa scada vertiginos in lunile de toamna, recuperarea post-operatorie, cand pacientele trebuie sa stea in casa, este mult mai usor de suportat.

Totodata, potrivit specialistilor, orice persoana trebuie sa tina cont si de o serie de factori atunci cand doreste sa apeleze la chirurgia estetica. De exemplu, majoritatea procedurilor presupun anumite restrictii in timpul perioadei de recuperare, care poate dura de la cateva zile la cateva saptamani. Astfel, este posibil ca post-operator chirurgul estetician sa recomande cateva zile de repaus total, ceea ce inseamna odihna la pat si imposibilitatea de a merge la locul de munca. De asemenea, in timpul perioadei de recuperare, pacienta va avea de cele mai multe ori nevoie de o persoana care sa o ajute la indeplinirea anumitor treburi casnice.

Articolul precedentClujenii vor invata de Ziua Mondiala a Diabetului ce inseamna o alimentatie sanatoasa si un mic dejun sanatos
Articolul următorPeste 200 de medici au participat la Congresul National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala – Neurodiab 2014