Timișoara: Caravană medicală în cartierul Kuncz

0
1866
Foto: Facebook/Spitalul Victor Babes Timisoara
Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara se alătură „Caravanei Medicale – asistența medicală mobilă”, care va fi organizată în cartierul Kuncz din municipiu, în luna aprilie:
„Colegii noștri, medici rezidenți, vor efectua teste de spirometrie celor care vor veni la Centrul Educațional din cartier.
Spirometria este o procedură medicală utilizată pentru a evalua funcția pulmonară. Este o metodă importantă de diagnostic și monitorizare a afecțiunilor respiratorii, cum ar fi astmul, bronșita cronică și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC).
Prin participarea la această acțiune, încercăm, alături de colegii noștri din celelalte spitale din Timișoara, să aducem serviciile medicale în comunitătțle locale” – transmit reprezentanții instituției amintite.
Articolul precedentVrei să îți schimbi coafura? Poți dona șuvițele în beneficiul femeilor care are își pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice
Articolul următor(VIDEO) Salvamont: 35 câini au câștigat cu multă dedicație brevetul de salvatori! De ei vor depinde multe vieți…poate și a ta!