Testare gratuită pentru cancerul colorectal în Sectorul 2 al Capitalei

0
319
Din data de 28 octombrie, de la orele 09.00, la Policlinica Avrig (str. Avrig, nr.9-19, bl.B4, sectorul 2), echipa Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) va organiza o noua sesiune de testare pentru cancerul colorectal/leziuni precanceroase în cadrul programului de screening ROCCAS II București – Ilfov.
Sesiunea este derulată în colaborare cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central, fiind coordonată de dr. Adelina Stoian, medic de familie.
„Dacă aveți între 50 și 74 de ani, vă așteptăm la testare!
ATENTIE! Dacă ati făcut un test similar în ultimul an, nu îl puteți repeta fiind un proiect pe fonduri europene.
Nu trebuie să fiți asigurat pentru a beneficia de testare. Testul este neinvaziv și se recoltează acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență existența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv.
Vă puteți înscrie online completand formularul de mai jos și un reprezentant COPAC vă va contacta pentru a va oferi mai multe informații” – transmite COPAC.
Articolul precedentPlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a fost repusă în funcţiune
Articolul următorRezultate alarmante ale sondajului preliminar privind nivelul burn-out-ului în rândul medicilor rezidenți