Termenul de depunere pentru proiectele din PNRR, prelungit de Ministerul Sănătății

0
101

Termenul de depunere pentru proiectele din PNRR va fi prelungit, a anunțat, joi, Ministerul Sănătăţii, „pentru a veni în sprijinul unităţilor sanitare”.

Astfel, termenul pentru echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale şi pentru unităţi de asistenţă medicală ambulatorie este 16 decembrie 2022.

„Pentru a veni în sprijinul unităţilor sanitare în vederea depunerii cererilor de finanţare a proiectelor din cadrul Componentei 12 – Sănătate, aferente Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, Ministerul Sănătăţii a prelungit termenul de depunere, după cum urmează: Investiţia specifică: I2.4. Echipamente şi materiale destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale – termen de depunere 16 decembrie 2022; Investiţia specifică: I1.3. Unităţi de asistenţă medicală ambulatorie – termen de depunere 16 decembrie 2022”, afirmă sursa citată.

Ministerul Sănătății menţionează că informaţii suplimentare pot fi găsite pe pagina www.ms.ro la secţiunea PNRR.

Articolul precedentChina: Un nou record al cazurilor zilnice de COVID-19
Articolul următorSCJU Arad: Prima prelevare de organe și țesuturi din acest an, de la un donator aflat în moarte cerebrală