Spitalul Foișor se pregătește pentru revenirea la regimul normal de funcționare

0
74

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) informează că Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor a început în cursul dimineții de miercuri, 19 mai, procedurile de nebulizare, curățenie, dezinfecție, verificări probe biologice și resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcționare la o dată ulterioară, în urma transferării ultimului pacient COVID-19 internat în Secția ATI a spitalului.

”Precizăm că Spitalul Foișor, administrat de Primăria Capitalei prin ASSMB,  a depus la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB), în data de 18.05.2021, întreaga documentație necesară în vederea obținerii avizului provizoriu de funcționare care să permită revenirea la activitatea medicală obișnuită. Reprezentanții DSPMB au efectuat în cursul zilei de miercuri, 19.05.2021, o inspecție sanitară la Spitalul Foișor”, se arată într-un comunicat de presă al ASSMB.

În funcție de decizia DSPMB, Spitalul Foișor urmează să informeze asupra datei eventualei reluări a activității în regim normal, după finalizarea procesului de pregătire medicală și administrativă.

Ad in title
Articolul precedentCare este evoluția cazurilor de COVID-19 în România până la 16 mai 2021. Analiza CNSCBT
Articolul următorProf.dr.Streinu-Cercel: Pandemia este într-un moment de acalmie