Spitalul de Psihiatrie Roman: Incendiu la un container aflat în curtea unității medicale

0
258

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la un container aflat în curtea Spitalului de Psihiatrie Roman, acesta aparţinând unei firme care face lucrări la unitatea medicală. Pompierii au reuşit să stingă focul, care a fost provocat cel mai probabil de un scurtcircuit.

Un apel la 112 anunța, joi dimineaţă, producerea unui incendiu la un container amplasat în curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman, la faţa locului deplasându-se două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

“La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică şi panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparţine unei societăţi comerciale ce execută lucrări de construcţii la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamţ.

Sursa citată a precizat că nu au fost persoane rănite. Au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă şi documente.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Articolul precedentAl doilea booster îi protejează pe vârstnici de COVID-19, însă nivelul de protecţie scade rapid, potrivit unui studiu
Articolul următorPremierul Ciucă: Este importantă adaptarea sistemului de sănătate la cele mai noi standarde în materie de terapie și siguranță