Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost reintrodusă în arestul Poliţiei, după ce a fost transportată, sub pază, la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, pentru investigaţii medicale suplimentare.

„Persoana privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă”, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres.

Sorina Pintea a solicitat să fie transportată, sub pază, din arest la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, pentru a i se face investigaţii medicale suplimentare, ea invocând unele probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în cursul zilei de duminică.

Poliţia Capitalei a precizat, duminică seara, că a fost solicitată ambulanţa la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr.1, pentru o persoană aflată în arest preventiv. ”Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, precizau, cu o zi în urmă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea, fiind acuzată de luare de mită.