Sindicatul Promedica ii cere lui Ludovic Orban sa nu scada salariile personalului medical

0
32

Reprezentantii Sindicatului Promedica atrag atentia primului ministru Ludovic Orban, printr-o scrisoare deschisa, ca asigurarea salariilor personalului medical este extrem de importanta pentru buna functionare a sistemului medical, indiferent de situatia economica. „Salariile medicilor trebuie sa fie prioritate, altfel suntem gata sa iesim in strada” afirma sindicalistii.

Totodata, acestia avertizeaza ca scaderea salariilor medicilor ar atrage dupa sine un exod masiv al cadrelor medicale catre spitalele din alte state.

„Va rugam sa nu va uitati promisiunile facute inainte de a ajunge la putere si sa acordati prioritate celui mai important sector: sanatatea. Daca medicilor nu le sunt respectate drepturile salariale cuvenite, suntem pregatiti sa luptam in strada. Avem toleranta zero fata de orice tentativa de a nu asigura salariile medicilor sau de a le reduce. Suntem gata sa protestam pentru a ne apara”, atrag atentia semnatarii scrisorii.

Articolul precedentPerformante sportive prin progrese in medicina
Articolul următorDependenta de droguri, tratata cu ajutorul unei proceduri care e folosita in cazurile de epilepsie sau boala Parkinson