SCJU Sibiu: Concursuri pentru ocuparea a 79 posturi vacante existente la nivelul instituţiei

0
273
foto: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

În şedinţa Guvernului României a fost aprobată organizarea concursurilor/examenelor pentru ocuparea unui număr de 79 de posturi vacante existente la nivelul SCJU Sibiu.

Anterior, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, au fost suspendate organizarea concursurilor sau a examenelor privind ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante iar în conformitate cu prevederile recente, spitalul sibian a solicitatat Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, printr-un memorandum, deblocarea celor 79 posturi.

Pentru majoritatea dintre aceste posturi a fost iniţiată procedura de organizare a concursului, însă nu s-a finalizat prima etapă, respectiv selecţia dosarelor, motiv pentru care a fost suspendată procedura de ocupare a acestora – relatează Agerpres.

Detalii referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursurilor/examenelor vor fi publicate pe site-ul instituției medicale, www.scjus.ro.

Articolul precedentSJU Deva: Aparatura modernă pentru ATI nou-născuți
Articolul următorSJU Focșani: Panouri fotovoltaice de 1.500.000 lei