SABIF, intervenție pentru salvarea unui participant la Semimaratonul București 2022, intrat în stop cardiorespirator

0
424

Serviciul de Ambulanta București-Ilfov a intervenit pentru salvarea vieții unui participant la Semimaratonul București 2022. Bărbatul a intrat în stop cardiorespirator, la finalul cursei.

„La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naționalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator. Echipajele SABIF care asigurau asistența medicală de urgență la maraton au intervenit și l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut. Acesta a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital de urgență din Capitală”, a informat Ministerul Sănătății.

Ambulanta București Ilfov a participat la acest eveniment cu 4 echipaje de tip C cu medic și 4 echipaje de tip B2 cu asistent medical. În plus 9 echipe de sprijin formate din câte 2 voluntari asigură asistența medicală în cadrul maratonului care se desfășoară în acest week-end în București.

Articolul precedent8 mai, Ziua mondială de luptă împotriva cancerului ovarian
Articolul următorCMR, despre Legea aflată în promulgare ce vizează profesia medicală și funcționarea Colegiului: Va duce la disfuncționalități majorea