Reflexoterapia – important de stiut

0
303

Dr. Iulia Avadanei, Centrul medical Medireflex

Dr. Iulia Avadanei ne spune ca prin reflexoterapie sunt stimulate zonele reflexe corespunzatoare organelor interne, cu scopul de a regla/imbunatatii circulatia, de a reactiva organele la un anumit stres/stimul pentru a echilibra organismul si a reface structurile energetice. Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism.
Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura numai ca in loc de ace se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice de apasare care stimuleaza zone specifice din organism. Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism deoarece depunerile toxice sunt considerate in masajul reflexogen principala cauza a imbolnavirilor curente. Prin masaj se faciliteaza circulatia sanguina si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.
Tehnici de reflexoterapie sunt: reflexoterapie plantara (talpi), palmara, vertebrala, auriculara, a irisului, a intestinului gros, dintilor, limbii, conjunctiva, endonazala.
Afectiuni tratate de reflexoterapie: stresul, migrenele, ametelile, insomniile, oboseala cronica, instabilitatea emotionala, depresiile, anxietatea, atacurile de panica, afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, spondilozele, cifozele, reumatismul, artrozele, artritele, gonartroza, coxartroza etc, tulburarile endocrine: tiroida, paratiroidele (caderi de calciu), suprarenalele, deficientele de crestere la copii, reglarea ciclului, tulburari de menopauza, osteoporoza, (stoparea degradarii masei osoase).

Reflexoterapia – Remediu pentru menopauza

Articolul precedentHemoroizii si varicele
Articolul următorSituatie tensionata la Spitalul de Arsi