Realizatorul TV Lucian Mândruță a semnat contractul de voluntariat cu Crucea Roșie Română

0
633
Foto: Crucea Roșie Română
La finele acestei săptămâni, în data de 8 Martie când sărbătorim femeile din întreaga lume, jurnalistul Lucian Mândruță a semnat contractul de voluntariat cu Crucea Roșie Română, în prezența directorului general al SNCRR, Adrian Halpert. Cunoscutul om de televiziune, care deține și calitatea de ambasador onorific al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, va susține proiectele organizației pe partea de comunicare.
După semnarea contractului de voluntariat, noul membru al organizației a îmbrăcat uniforma de Cruce Roșie și a împărtășit primele impresii:
„Nu e doar de paradă uniforma aceasta. E pentru că m-am angajat să fac lucruri. Vreau să comunic și să conving mai mulți oameni decât acum să se înscrie la cursurile de prim-ajutor ale Crucii Roșii Române. Vreau să vorbesc mai mult despre această instituție și să conving mai mulți oameni să se implice și să vină alături de ea, să doneze timp sau bani, pentru că merită să ajutăm o instituție care ne pregătește pentru ce este mai rău”, a transmis Lucian Mîndruță.
Articolul precedentCalculează cât vei câștiga după OUG de joi: „Prima ofertă a autorităților a fost o creștere de maximum 15% a salariilor de bază din cele două sisteme, iar noi am reușit să ajungem la o medie de 26,8%!”
Articolul următorCursuri gratuite pentru admitere: Află cum poți deveni moașă la una din cele două facultăți de profil din Capitală sau Galați