Ramona Brad: Sper ca schimbarea abordării în jurul consumului de tutun să continue

0
54

Ramona Brad, Director „Inițiativa 2035 Fără Tutun” speră ca mobilizarea în jurul temei „fără tutun” să continue și să se propage cât mai mult în toate zonele societății.

„Mesajul societății civile din România este că ne dorim foarte tare ca genul de mobilizare pe care l-ați văzut că s-a întâmplat în ultimii ani în jurul temei fără tutun în România să fie contagios. Nu știu dacă este un termen exterm de potrivit în contextul în care ne aflăm, dar este un termen menit să accentueze faptul că există și contagiuni bune. Și noi sperăm că acest vânt de schimbare a realității și a abordării în jurul consumului de tutun, pe care noi am încercat să-l imprimăm, să continue și să se ducă cât mai departe și în toate zonele societății. Și accentuez din noi că mi-aș dori foarte tare ca rolul individual în acest drum greu și lung și anevoios să fie înțeles foarte bine”, a spus Ramona Brad, în exclusivitate, la webinarul „Educație pentru Respirație: Webinar în contextul Zilei Mondiale fără tutun„, organizat de Sănătatea Press Group.

Înregistrarea webinarului este disponibilă AICI.

Ad in title
Articolul precedentDr. Monica Marc: Le doresc celor care nu fumează să rămână nefumători și celor care fumează să încerce să renunțe
Articolul următorCornel Radu-Loghin: Faceți din fiecare zi o zi fără tutun și totul va fi bine