Rafila, despre consumul de droguri: S-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere

0
354

Ministerul Sănătăţii lucrează pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, sprijin pentru pentru victimele consumului de droguri, a transmis prof. univ. dr. Alexandru Rafila. „S-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere în caz de intoxicaţie şi adicţie”, a subliniat ministrul.

„Suntem împreună ca să poţi face faţă adicţiei. S-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere în caz de intoxicaţie şi adicţie! Cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de grijă, de asistenţă medicală, de discreţie şi de evitarea stigmatizării. Lucrez responsabil împreună cu echipa mea pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, sprijin pentru pacienţi şi pentru familiile lor. Sunt alături de victimele consumului de droguri! Nu sunteţi singuri!”, a scris ministrul Sănătății, pe Facebook.

Articolul precedentAcad. prof. dr. Leon Dănăilă: „Dansați: Practicarea dansului reduce riscul de dezvoltare a bolii Alzheimer și îmbunătățește conectivitatea neuronală”
Articolul următorRafila: Cred că sistemul de sănătate din România, ţinând cont şi de limitele finanţării, oferă pacienţilor servicii satisfăcătoare