Proiectul Codulului de conduită a evaluatorilor de servicii de sănătate în dezbatere publică

0
33

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, supunem dezbaterii publice proiectul Codului de conduită a evaluatorilor de servicii de sănătate, anunță Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Potrivit sursei cutate, propunerile, sugestiile sau opiniile privind proiectul supus dezbaterii publice pot fi transmise în scris, pe adresa Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate din Splaiul Independenței nr. 202A, sector 6, București, cod 060022, sau prin intermediul poștei electronice, prin completarea tabelului și trimiterea acestuia la adresa de e-mail daniela.petre@anmcs.gov.ro, în termen de 10 zile de la afișare.

În cazul în care tabelul nu este completat cu datele de contact ale persoanei care trimite observații referitoare la prezentul proiect, acestea nu vor fi luate în considerare.

Ad in title
Articolul precedentNelu Tătaru are în vedere creşterea numărului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgenţă prespitalicească
Articolul următorCarantina din Gornet va fi ridicată, a decis Curtea de Apel București