Proiect de Hotarare de Guvern pentru a pune in aplicare legea privind finantarea ANMDMR

0
34

Guvernul a publicat in transparenta decizionala un proiect de hotarare ce pune in aplicare o lege publicata in Monitorul Oficial in luna iulie, prin care finantarea  Agentiei Nationale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR) se face si din surse proprii. 

” La anexa nr. 2, litera A „Unitaţi aflate in subordinea Ministerului Sanataţii”, cap. III Unitaţi finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, dupa punctul 8 se introduce un nou punct, pct. 9, cu urmatorul cuprins: 9. Agenţia Naţionala a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Romania”, se arata in proiectul publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Anterior, ANMDMR era finanta integral de la bugetul de stat.

O lege publicata in luna iulie in Monitorul Oficial prevede ca agentia trebuie sa se finanteze din venituri proprii, realizate din incasarea tarifelor percepute conforme legislatiei, si din subventie acordata de la bugetul de stat.

Articolul precedentRinichiisi ficatul prelevate ieri de la un baiat in varsta de 18 ani din Bacau, aflat in moarte cerebrala, au fost transplantate
Articolul următorRenuntarea la fumatsi practicarea unei activitati fizice in regim moderat, printre recomandarile medicilor pentru a preveni bolile reumatice